09-12-2013 Dotazník – prieskum názorov občanov, podnikateľov a pre tretí sektor

 

Dotazník pre rozvoj Kopaničiarskeho regiónu

9.12.2013

Vážení občania,

Vážení podnikatelia, 

Vážení zástupcovia neziskového sektora,

obraciame sa na Vás s prosbou o spoluprácu pri tvorbe stratégie rozvoja územia na roky 2014 – 2020, ktorá sa zameriava najmä na rozvoj občianskej vybavenosti, technickej infraštruktúry, starostlivosti o krajinu, cestovného ruchu a hospodárskeho rozvoja regiónu i jednotlivých obcí. K tomu je treba zodpovedať krátky dotazník, ktorého cieľom je zmapovať potreby a predstavy občanov, neziskových organizácii i podnikateľov v regióne a následne ich za prispenia finančných prostriedkov z EU, štátu i iných zdrojov uskutočniť. 
Miestna akčná skupina Kopaničiarsky región, zastupujúca partnerov z 23 miest a obcí na Kopaniciach má za cieľ zlepšiť život na vidieku tak, aby bol dostatok pracovných príležitostí, športového, kultúrneho a spoločenského vyžitia, kvalitných vidieckych škôl i materských škôl a aby sa žilo bezpečne. Veríme, že každý komu záleží na rozvoji obce či Kopaničiarskeho regiónu ležiaceho v prihraničnej oblasti, sa zapojí do vyplnenia tohto dotazníka a bude sa tak spolupodieľať na vytvorení spoločného dokumentu – Spoločná cezhraničná stratégia udržateľného rozvoje Horňácka a Kopaníc pre roky 2014 – 2020, ktorý by mal Vaše predstavy a potreby o rozvoji regiónu zdokumentovať a následne ich za finančnej pomoci EU v čo najväčšej miere pretaviť do roku 2021 do reality.

Vopred ďakujeme za Váš čas, spoluprácu a trpezlivosť pri vypĺňaní dotazníka.

Stiahnite si dotazník, vyplňte ho a zašlite mailom alebo poštou na adresu obce: Obecný úrad Višňové, 916 16 Višňové 60

Dotazník občania  obce

Dotazník pre podnikateľov

Dotazník tretí sektor

Projektový zámer

Diskusia ku "09-12-2013 Dotazník – prieskum názorov občanov, podnikateľov a pre tretí sektor"

Pridať do diskusie

Emailová adresa (skrytá).


*


Security Code:

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.