Kontajner v obci

Obec Višňové oznamuje že,

vo dvore pri kultúrnom dome bude pristavený veľkoobjemový kontajner a  pre verejnosť bude sprístupnený

vo vyhradených hodinách:

v sobotu 13.4.2024 od 9,00 hod. do 12,00 hod.

v pracovných dňoch od 17,00 -18,00 hod.

Na požiadanie obec umožní občanom prístup ku kontajneru aj mimo vyhradených hodín.

 Do kontajnera patrí

zmesový komunálny odpad a odpad z domácností, ako napr. staré šatstvo, textílie, obuv, tašky, matrace, paplóny, periny a podobne…V prípade veľkoobjemového odpadu ako sú staré postele, kreslá, skrine a iný nábytok, je potrebné, aby tieto boli demontované, aby zaberali, čo najmenej miesta v kontajneri.

Do kontajnera je zakázané ukladať!!!!!!!!!!!

nebezpečný odpad a všetky druhy odpadov, ktoré sa v obci separujú: elektroodpad, sklo, plasty, papier, pneumatiky, železné a neželezné kovy, odpady zo stavieb a odpad zo zelene.

Žiadame občanov, aby rešpektovali toto oznámenie, nakoľko v prípade, že sa v kontajneri budú nachádzať aj tie odpady, ktoré tam nepatria, vývozca odpadov si vyhradzuje právo tieto neprevziať.

Zároveň upozorňujeme občanov, ktorí vyprodukujú väčšie množstvá objemného odpadu, napr. stavebný odpad, nábytky, odpad vzniknutý pri rozsiahlom čistení pivníc, povál, pri rekonštrukcii chalúp,  rodinných domov a podobne, že sú povinní objednať si kontajner súkromne na vlastne náklady.

Ďakujeme, že ste zodpovední!

Diskusia ku "Kontajner v obci"

Pridať do diskusie

Emailová adresa (skrytá).


*


Security Code:

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.